Monday, 7 March 2011

Bukan Nama Sebenar!!

SALAMMMM...


ohh..ujan pulak mlm neh..tido mmg best..oppss..siapkan entri ini dlu wahai ainnieyna..haha..okey..aku saje nak kongsi pendapat..eh..ade ke org nak bace entri aku nie??takde???hope ade la..(bt muka berharap neh)haha..back to da story..pendapat yg aku nak kongsi adelah about profile kte kat mne2 laman sosial..pekare pokoknye..kte sebenarnye tak digalakan utk menggunakan profile sebenar kat sosial network..like ur real name,address,age, ect...mcm aku sendiri..aku tak gne kan nama sebenar aku kat blog n fb..aku lebih ske gne nama ainnieyna idris(bukan nama sebenar)why??dgn profile sebenar kte..mcm2 org bleh detect kte kat mane..tempat keje kte..n mcm2 lg le..payah nak bg taw..aku pon sebenarnye da dgr seorang peguam bebel2 kat aku pasal buruknye sosial network neh..n die suh aku delete sume acc social network aku..tp aku degil..bosan la idop sy wahai tuan peguam..hehe..k la..moral of da story..aku tak ske gne nama sebenar kat social network..


p/s:entri aku agak kelam..haha..sbb..excited nak tido sbb..ary ujan!!
p/s:sape curi pic aku kat blog(ade ke org nak curik??)(bt muka blur)dye akan kene bisul..haha




pic sekadar hiasan

1 cakap2 belakang:

blog cik ieja on 13 March 2011 at 1:27 am said...

emm kte ade tag contest kt kmo..
sila2 la lawat di blog kte..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




Open Cbox
 

aiNnieyna stoRy Copyright © 2011 Designed by Alieff Artwork