Sunday, 21 August 2011

~tradisi kad raya semakin pupus~

assalamualaikum..olaa peeps..ade sape2 da dpt kad raye tak????ade??alamak..jeles3..aku sekeping pon takde..huh..nak marah neh..nape aku tak dpt kad raye haa???sengall...mmg la takde..dah ko tak maen tkar2 kad raye cm dulu2 lg..lagi pon skrg kann dunia d hujung jari je..kad raye pon da pos kat fb,email je..tp siyesly..tak best woo..da tak rase nikmatnye raye..kalau dulu2 posmen singgah umah n anta kad raye..best tak terkata..ari2 tggu posmen..da mcm posmen tue bf aku palk..ble nampak posmen bestnyee..hehehe..padahall nak tggu kad rye je..mse skola rendah dlu ari2 kumpul duet sbb nak beli kad raye dgn setem..padahall umah selang 2 3 buah je..nak jgk anta gne pos..gedixx..naek skola menengah..duet blanje pon da byk..bf gedixx pon da ade..so bole la anta kad raye kat bf yg cinta2 monyet tue..hahak..tapii..ble je abes skola..persepsi kat kad raye pon jadik laen.."ish..buang duet je aku beli kad raye..nak pos lg..bek aku save je duet aku bleh shopping raye" hahahax..kejam punya ayat..sent kat fb je da..ckup la..nak jgk aku bg..kau ade nak bg..

p/s:skrg aku tggu posmen anta cek ptptn aku..hahaha..

3 cakap2 belakang:

Urzain Hussain on 22 August 2011 at 8:29 am said...

saya mahu kad raya..
kita tukar2 kad raya mahu..??
huhu..

ainNieyna on 22 August 2011 at 8:33 am said...

address plez..hahahaha

Nurfarahana Abdul Aziz on 22 August 2011 at 8:52 am said...

sekarang semua tag fb je..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




Open Cbox
 

aiNnieyna stoRy Copyright © 2011 Designed by Alieff Artwork